Cartea Jocul destinului PDF » Download + Recenzie

Jocul destinului
Jocul destinului
Autor: Nora Roberts
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Jocul destinului

Jocul destinului este pe primul loc in topul autorilor de bestselleruri din New York Times Nora Roberts realizeaza prin acest ultim roman al sau un adevarat tur de forta epica in care prietenia si viitorul depind de un simplu joc al destinului. Pe parcursul celor aproape 90 de ani sunt utilizate toate mijloacele inclusiv crima pentru recuperarea celor trei PARCE – in fapt trei statuete de argint turnate pe muntele Olimp reprezentand cele trei ursitoare: Clotho care toarce firul vietii Lachesis care il masoara.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Jocul destinului de Nora Roberts în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Jocul destinului?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 10.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply