Cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook)
Autor:
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook)

Ideologiile joaca un rol important in epoca actuala, indiferent daca se prezinta sub forme consacrate, daca propun directii de actiune noi sau daca apar ca un cadru ideatic transdoctrinar. Ele influenteaza traseele sociopolitice pe care indivizii si grupurile le urmeaza in vederea integrarii comunitare si a dobandirii unei anumite identitati. Pledand pentru recuperarea conceptului de ideologie ca instrument esential in analiza teoriei politice, datorita rolului sau in explicarea realitatii politice, Daniel Sandru schiteaza cadrul teoretic si metodologic al acestuia si il aplica unor varii exemple, de la liberalism la opera unor autori romani precum Petre Andrei sau N. Steinhardt. Daniel Sandru este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a Universitatii „Petre Andrei“ din Iasi, institutie in cadrul careia a fost ales, in 2012, presedinte al Senatului Universitar. Este profesor asociat la Universitatea „Stefan cel Mare“ din Suceava, unde preda cursuri de ideologii politice si de filosofie politica. Intre 2010 si 2013 a fost bursier postdoctoral al Academiei Romane si a efectuat stagii de cercetare la Universitat Konstanz (2010, 2012) si Humboldt-Universitat zu Berlin (2011). Este membru al International Political Science Association si al International Sociological Association (Research Committee on Political Sociology). A debutat publicistic in 1998, ca redactor-sef al revistei Opinia studenteasca, fiind in prezent director al revistei de cultura Timpul, redactor-sef al revistei de stiinte politice Polis si colaborator la Blogurile Adevarul. ro. A publicat volumele: Reinventarea ideologiei (2009, lucrare distinsa cu Premiul „Ion Petrovici“ al Academiei Romane, cu Premiul revistei Sfera Politicii si cu Premiul revistei Transilvania pentru filosofie politica), Sub semnul paradoxului cotidian (2010, publicistica), Teorie politica si ideologie (curs universitar, 2011), Concepte si modele in stiinta politica (in colab., 2001) si

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.
Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Polirom au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 17.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook)? Este Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 17.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Ipostaze ale ideologiei in teoria politica (eBook), de exemplu costa 17.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

Leave a Reply