Cartea Introducere in jurnalism PDF » Download + Recenzie

Introducere in jurnalism
Introducere in jurnalism
Autor: Yves Agnes
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Introducere in jurnalism

Jurnalismul se confrunta cu critici din ce in ce mai severe din cauza greselilor repetate care ii submineaza intr-o anumita masura credibilitatea: stiri ale caror surse nu sunt verificate articole prost redactate informatii prezentate necorespunzator… Profesia de jurnalist are nevoie de repere. Introducere in jurnalism e o lucrare de referinta care prezinta regulile si practicile proprii meseriei in presa scrisa si pe internet. Volumul descrie detaliat genurile jurnalistice si etapele realizarii unui articol – de la culegerea informatiilor si redactare pana la ilustrare si punerea in pagina. Numeroase studii de caz completeaza expunerea teoretica oferind exemple de articole bine realizate. O lucrare fundamentala pentru jurnalisti si pentru studentii si profesorii de la facultatile de profil. Din cuprins: Jurnalismul A scrie pentru cititori A scrie pentru a informa Cautarea informatiei Selectia si ierarhizarea Titlul Stilul Varietatea genurilor Genurile primare Relatarea Reportajul Interviul Ancheta Comentariile Punerea in pagina Ilustratia Alchimia formulei Deontologia.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Introducere in jurnalism de Yves Agnes în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Introducere in jurnalism?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 25.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply