Cartea In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani PDF » Download + Recenzie

In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani
In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani
Autor: Elisabeta Martac
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Gradinita

Informații despre In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani

Alaturi de simpaticii Vorbarici si Socotici prescolarii din grupa mijlocie isi dezvolta spiritul de observatie si se familiarizeaza cu elementele mediului inconjurator (plante animale corpul uman obiecte) cu fenomenele si schimbarile ce au loc in natura in fiecare anotimp cu meseriile institutiile si unele notiuni de geografie. Exercitiile distractive ii invata pe copii sa-si comunice observatiile si impresiile despre lumea incon-juratoare le stimuleaza curiozitatea si incurajeaza cunoasterea de tip emotional. Respectand programa in vigoare lucrarea abordeaza in mod atractiv o tematica variata printr-o grafica adecvata varstei prescolare culori vii si contururi clare intr-un spirit jucaus si creativ. Acestea sunt argumente in plus care sustin calitatea auxiliarului de fata util prescolarilor de varsta medie.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani de Elisabeta Martac în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea In natura cu Socotici si Vorbarici grupa mijlocie 4-5 ani?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 5.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply