Cartea In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009 PDF » Download + Recenzie

In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009
In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009
Autor: Gheorghe Stanciu
Categorie: Casa & Gradina » Gradinarit & Horticultura

Informații despre In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009

In ideea de a veni in sprijinul pomicultorilor amatori a practicienilor ca si incepatorilor in domeniul pomilor am initiat un indrumar practic cu prezentarea aspectelor ceva mia speciale adecvate realitatilor de azi ale economiei romanesti. S-a avut in vedere faptul ca ocupatia pomicola cu deosebire in exploatatiile mici familiale implica in prezent o serie de cunostinte noi atat despre viata si cerintele pietei respectiv ale conumatorilor de fructe.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009 de Gheorghe Stanciu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea In gradina. Pomicultura de succes pentru amatori ed. II 2009?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 12.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply