Cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook)
Autor:
Categorie: Toate categoriile » eBooks
Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook)

Un ghid complet pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate. Contine aspectele medicale, sociale, psihologice si sexuale ale unei astfel de incercari si este relatata cu umor si compasiune, in stilul unei discutii cu o buna prietena care a trecut prin toate acestea. Analizand cantitatea imensa de informatii – uneori contradictorii, frecvent alarmiste si adeseori descurajante – culese de pe internet, de la rude si prietene, si din carti, autoarea ne da o veste buna: lucrurile nu sunt atat de stresante cum par sa fie. Pornind de la ultimele studii din domeniu, cartea abordeaza problemele esentiale legate de sarcina: cum sa te pregatesti fizic si mental cand vrei sa ramai insarcinata; cum sa discuti cu rudele, prietenii si partenerul tau; cum sa treci peste marea tristete a unei pierderi de sarcina spontane. De asemenea, afli: cum sa stii cand ai ovulatie, cand sa faci sex; cum sa-ti programezi sarcina; cum sa-ti maximizezi sansele de a ramane gravida; cum sa determini probabilitatea de a avea baiat sau fata; care este cea mai buna dieta prenatala. Ce e adevarat si ce e fals in toate aspectele incercarii de a deveni mama, de la perioada optima pentru sex, la problemele legate de stres si la alegerea unei alimentatii care sa duca la cresterea fertilitatii… si nu numai atat!„Aceasta carte este exacta, linistitoare si foarte amuzanta! O recomand calduros!“ – Dr. Christiane Northrup, obstetrician ginecolog, autoare a cartilor Women’s Bodies, Women’s Wisdom si The Wisdom of Menopause Dr. Jean M. Twenge este profesor de psihologie la Universitatea din San Diego, autoare a bestsellerului Generation Me si coautoare a cartii The Narcissism Epidemic. Articolele ei de cercetare au aparut in Time, USA TODAY, The New York Times si The Washington Post si a fost prezentata in show-urile de televiziune Today si Dateline precum si in emisiunea All Things Considered de la Postul National de Radio.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.
Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Lifestyle Publishing au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 15.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook)? Este Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama (eBook), de exemplu costa 15.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

Leave a Reply