Cartea Garduri vii PDF » Download + Recenzie

Garduri vii
Garduri vii
Autor: Katharina Adams
Categorie: Casa & Gradina » Gradinarit & Horticultura

Informații despre Garduri vii

De cand oamenii s-au stabilit in areale mai mici sau mai mari au incercat sa-si protejeze gradinile casele animalele cu ajutorul gardurilor vii formate din arbusti cu port compact dens. Aceste garduri vii indeplineau mai multe roluri: cei cu talie inalta aparau de vanturi puternice arbustii teposi nu lasau animalele sa paraseasca proprietatea aveau rolul de impartire a proprietatii a terenului delimitand diferite zone ale gradinii. In zilele noastre cel mai important rol al gardului viu este acela de a stabili limitele proprietatii de a o proteja de privirile curioase ale trecatorilor prin asigurarea unui spatiu ferit oferind astfel intimitate proprietarilor. Cartea de fata ofera informatii esentiale despre alegerea proiectarea plantarea si intretinerea diferitelor tipuri de garduri vii.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Garduri vii de Katharina Adams în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Garduri vii?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 21.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply