Cartea Fundamentele moralei PDF » Download + Recenzie

Fundamentele moralei
Fundamentele moralei
Autor: Arthur Schopenhauer
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Fundamentele moralei

Aceasta carte face parte din colectia Filosofie a editurii Antet. Multe milioane de oameni aspira la binele comun si prin aceasta la binele individului. Cu toate acestea mai multe milioane de suflete sunt sacrificate pentru interesul general. […] Actiunile sunt masura caracterului nostru. Pentru lucrurile importante oamenii isi iau precautii in gesturi mici apare natura lor deoarece nu-si dau osteneala sa se mai ascunda.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Fundamentele moralei de Arthur Schopenhauer în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Fundamentele moralei?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 11.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply