Cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback
Editura: Harper Perennial
Categorie: Toate categoriile » Carti
Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback

Full woman, fleshly apple, hot moon, thick smell of seaweed, crushed mud and light, what obscure brilliance opens between your columns? What ancient night does a man touch with his senses? Loving is a journey with water and with stars, with smothered air and abrupt storms of flour: loving is a clash of lightning-bolts and two bodies defeated by a single drop of honey. The poetry of Pablo Neruda is beloved worldwide for its passion, humor, and exceptional accessibility. The nearly fifty poems selected for this collection and translated by Stephen Mitchell–widely praised for his original and definitive translations of spiritual writings and poetry–focus on Neruda’s mature period, when the poet was in his fifties. A bilingual volume, with Neruda’s original Spanish text facing Mitchell’s English translation, it will bring Neruda’s sensuous work to vibrant life for a whole new generation of readers.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Harper Perennial au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 61.23 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback? Este Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 61.23 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback:
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Full Woman, Fleshly Apple, Hot Moon: Selected Poems of Pablo Neruda, Paperback, de exemplu costa 61.23 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply