Cartea Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica – Caiet pentru clasa a III-a PDF » Download + Recenzie

Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica - Caiet pentru clasa a III-a
Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica – Caiet pentru clasa a III-a
Autor: Gabriela Goran
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica – Caiet pentru clasa a III-a

Temele propuse de autoare corespund obiectivelor stabilite pentru aceste domenii de activitate. Seria cuprinde doua caiete de abilitati practice (pentru clasele I-II) si doua de educatie tehnologica (pentru clasele III-IV). Placute si atractive temele propuse sunt insotite de fotografii ale obiectelor realizate cu multa maiestrie de autoare. S-a urmarit dezvoltarea la elevi a unor deprinderi de munca independenta si de indemanare care le vor fi utile in diferite situatii de viata educarea creativitatii si incurajarea interactiunii in cadrul unui grup. Toate materialele utilizate la realizarea lucrarilor sunt usor de procurat.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica – Caiet pentru clasa a III-a de Gabriela Goran în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Frumosul si utilul in ochii copilului. Educatie tehnologica – Caiet pentru clasa a III-a?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply