Cartea Fratele meu canabisul PDF » Download + Recenzie

Fratele meu canabisul
Fratele meu canabisul
Autor: Steven Wishnia
Categorie: Casa & Gradina » Gradinarit & Horticultura

Informații despre Fratele meu canabisul

Fratele meu canabisul este ghidul complet pentru marijuana care pune iarba in aceeasi categorie cu un vin fin un trabuc bun sau un malt rar. Un cunoscator in devenire gaseste aici informatii pertinente despre orice aspect de la botanica pana la aplicatii practice: o indispensabila trecere in revista a istoriei sale a modului de cultivare a biochimiei a proprietatilor terapeutice si a diverselor feluri in care te poti bucura de canabis.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Fratele meu canabisul de Steven Wishnia în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Fratele meu canabisul?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 47.68 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply