Cartea Festivalul International de Poezie PDF » Download + Recenzie

Festivalul International de Poezie
Festivalul International de Poezie
Autor: Corina Bernic
Categorie: Fictiune » Poezie

Informații despre Festivalul International de Poezie

Festivalul International de Poezie Oskar Pastiorde la Sibiu a reunit la prima editie din anul 2007 poeti din numeroase tari europene care se revendica in buna masura din traditia modernismului experimental sau a avangardismului pentru cei invitati limba nu reprezinta doar un mijloc de exprimare poetica ci este substanta poetica in sine. Demersul acestui festival nu a urmarit sa favorizeze o anumita orientare in poezie cat mai ales sa acorde atentia cuvenita limbajului poetic atit de diferit de la tara la tara de la individ la individ adica tocmai materiei prime a poeziei. Lecturile publice si discutiile au pus in lumina faptul ca dincolo de diferentele specifice si de multitudinea idiomurilor scrise si vorbite exista un spatiu mental comun poeziei europene.Unicitatea intalnirilor dintre autori si public dintre stilurile lor poetice diferite in sine produce tocmai acea atmosfera singulara dar efemera in care limbajul poetic transcende granitele lingvistice sau geografice. Or antologia de fata isi propune sa salveze atmosfera singulara de efemerul consubstantial ei sa o imortalizeze si sa o redea in scris publicului care nu a avut ocazia sa o traiasca pe viu.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Festivalul International de Poezie de Corina Bernic în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Festivalul International de Poezie?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.03 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply