Cartea Fata din Nazaret PDF » Download + Recenzie

Fata din Nazaret
Fata din Nazaret
Autor: Petru Popescu
Categorie: Fictiune » Literatura romana

Informații despre Fata din Nazaret

In plina criza a Imperiului Augustus trimite un tanar spion roman in Iudeea sa descopere un semn al puterii sale de inspiratie divina. Ascunzandu-si numele adevarat Pilat din Pont cauta in desert un miracol dumnezeiesc. Din clipa in care o cunoaste pe rapitoarea Mariamne el simte ca se afla in prezenta unei persoane cu puteri magice. Viguroasa spirituala si fermecatoare la cei 17 ani Mariamne este o fata ca oricare alta de varsta ei: plina de pasiuni si slabiciuni dar si priceputa in traditiile mistice ale evreilor? Un teritoriu care depaseste puterea de intelegere a romanilor. Tanarul Pilat este convins de personalitatea puternica a Mariamnei. Aflata pe punctul de a inflori in toata feminitatea ei fata este pregatita sa-si traiasca iubirea vietii si sa se impartaseasca din miracolul divin. Plin de un realism dublat de misticism romanul Fata din Nazaret reconstituie decorul fascinant al lumii biblice. Este povestea de iubire a unei fete frumoase naive si totusi complicate care farmeca pe toata lumea? Inclusiv pe Dumnezeu? Cu simplitatea sufletului ei si al carei destin este pe cale sa influenteze definitiv civilizatia umana.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Fata din Nazaret de Petru Popescu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Fata din Nazaret?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 12.04 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply