Cartea Faptele apostolului Toma PDF » Download + Recenzie

Faptele apostolului Toma
Faptele apostolului Toma
Autor:
Categorie: Religie & Spiritualitate » Spiritualitate

Informații despre Faptele apostolului Toma

Valoarea reala a Faptelor apostolului Toma pentru cel ce se ocupa de crestinismul rasaritean nu sta in actiunile propriu-zise ale apostolului ci in rugaciunile si predicile lui precum si in doctrina pe care el o propovaduieste. Acestea nu sunt simple ornamente literare ci esenta insasi a cartii. Printr-o ciudata intamplare sau poate in virtutea unei profunde legaturi literare aceasta scriere contine in sanul sau un poem independent Imnul Perlei care este cea mai frumoasa creatie nu doar a literaturii siriace ci a intregii activitati literare a Bisericii timpurii. Oricare va fi verdictul final al savantilor cu privire la data exacta si paternitatea acestei compozitii ea va merita intotdeauna o cercetare atenta datorita luminii pe care o arunca asupra uneia dintre cele mai insemnate etape din istoria religioasa a omenirii.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Faptele apostolului Toma de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Faptele apostolului Toma?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 17.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply