Cartea Eu sunt poarta PDF » Download + Recenzie

Eu sunt poarta
Eu sunt poarta
Autor: [Fara autor]
Categorie: Lecturi motivationale » Spiritualitate

Informații despre Eu sunt poarta

Faceti din divinitate nu o notiune metafizica ci o experienta religioasa. Patrundeti in ea. Se afla acolo – mereu in asteptare. Dar pentru asta va trebui sa faceti ceva in ceea ce va priveste iar acest lucru este meditatia este yoga. Trebuie sa faceti ceva in ceea ce va priveste fiindca asa cum sunteti voi sunteti inchisi. Asa cum sunteti voi sunteti morti. Asa cum sunteti voi nu purtati niciun dialog – si nici nu puteti s-o faceti – cu divinitatea cu existenta. Transformati-va deschideti cateva usi creati cateva spatii deschise creati cateva ferestre faceti saltul in afara mintii a trecutului vostru. Iar dupa aceea dupa aceea nu doar ca veti sti ci veti trai. Veti trai gratia divinitatii. Veti trai cu iubirea. Veti fi parte integranta din ea veti fi o unda a ei – un val al divinitatii – si doar atunci va exista cunoastere autentica. (Osho – Eu sunt poarta)Eu sunt poarta este un captivant dialog dintre maestru si discipol iar valoarea deosebita a cartii consta atat in raspunsurile date de Osho cat si in faptul ca intrebarile formulate de discipoli sunt intrebari pe care parca oricare dintre noi am fi vrut sa i le adresam lui Osho daca l-am fi intalnit si daca am fi avut curajul sa le formulam… Iata spre exemplu cateva din intrebarile puse: Osho iti cer iertare pentru aroganta pe care o presupun unele dintre aceste intrebari foarte personale. Le dau glas doar pentru ca simt ca sunt intrebari care ard in inimile multor oameni. Cine esti tu? De ce ai venit in lume? Care este lucrarea ta aici si cum va fi ea dusa la indeplinire? Ai atins realizarea de sine? Cum explici relatia ta cu existenta si cu oamenii? Ce inseamna sa fii initiat? Care este semnificatia ezoterica a initierii? Ce fel de initiere oferi tu? Cum functioneaza meditatia? Cum poate cineva ajunge la o stare continua de meditatie? Şi ce fel de relatie exista intre practica kundalini si meditatie? Iubirea si gratia sunt calitati care au fost atribuite divinului. Chiar exista aceste calitati? Chiar exista divinul?

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Eu sunt poarta de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Eu sunt poarta?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 22.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply