Cartea Enigma din Anzi PDF » Download + Recenzie

Enigma din Anzi
Enigma din Anzi
Autor: Robert Charroux
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Enigma din Anzi

Douazeci si sase de fotografii ale pistelor de la Nazca vazute din cer si de la sol grefa de inima (fara fenomenul respingerii) grefa de creier astronomi privind cerul cu telescoape oameni examinand plante cu lupa si luptandu-se cu dinozaurii deriva continentelor un chirurg consultand un bolnav cu un stetoscop si multe alte mii de desene avand ca subiect toate disciplinele stiintifice: geografie botanica istorie zoologie biologie fizica chimie viata sociala Iata ce ne dezvaluie noua carte a lui Robert Charroux Enigma din Anzi.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Enigma din Anzi de Robert Charroux în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Enigma din Anzi?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 9.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply