Cartea Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a PDF » Download + Recenzie

Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a
Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a
Autor: Daniela Codreanu
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a

Structura prezentului caiet urmareste indeaproape unitatile de continut prevazute de curriculum-ul pentru disciplina Educatie plastica si obiectivele prevazute de catre acesta. Caietul a fost gandit nu numai ca un instrument de lucru pentru orele de educatie plastica dar si ca un material care poate pune in evidenta valentele transdisciplinare si interdisciplinare ale acestui obiect de studiu. Acesta este motivul pentru care spre exemplificare autorul a introdus in interiorul lucrarii rubrici menite a face trimitere nu numai la activitatile legate de limba si literatura romana dar si la cele de matematica. O alta idee care a stat la baza inchegarii unitatilor de continut a fost aceea de a i se oferi copilului suficienta libertate in a-si manifesta creator abilitatile dispozitiile sufletesti inclinatiile si de ce nu talentul artistic.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a de Daniela Codreanu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Educatie plastica. Manual pentru clasa a II-a?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply