Cartea Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV PDF » Download + Recenzie

Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV
Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV
Autor: Ileana Dumitru
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV

Educatia pentru sanatate ca obiect de studiu optional la ciclul primar reprezinta una din principalele cai de cunoastere a unor aspecte ale sanatatii fizice si psihice precum si de formare a aptitudinilor si deprinderilor indispensabile unui comportament responsabil si sanatos. Optionalul propus spre studiu elevilor mici ii va ajuta sa cunoasca mai bine corpul uman bolile si prevenirea lor regulile de igiena personala si de protejare a mediului inconjurator pe care trebuie sa le stie. Elevii invata cum sa-si pastreze sanatatea fizica si psihica afla lucruri noi despre sanatatea mediului despre familie despre substantele toxice si alte pericole.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV de Ileana Dumitru în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Educatie pentru sanatate. Clasele III-IV?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 10.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply