Cartea Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a PDF » Download + Recenzie

Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a
Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a
Autor: Cristiana Mateiciuc
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Clasa a X-a

Informații despre Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a

Disciplina face parte din oferta educationala pentru invatamantul obligatoriu. Structura manualului este in concordanta cu continuturile programei scolare cu competentele prevazute reusind sa sustina pe intregul parcurs motivatia elevului pentru invatare interesul sau pentru noutate. Continuturile sunt centrate pe dezvoltarea competentelor antreprenoriale si de reactionare cu mediul economico-social urmarind valorificarea eficienta a propriului potential si gestionarea eficienta a propriei afaceri. Educatia antreprenoriala ofera cunostinte despre initierea derularea si reusita unei afaceri normele juridice care reglementeaza initierea unei afaceri formeaza atitudini si comportamente antreprenoriale. Conceptele sunt clar definite adecvat nivelului de intelegere al elevilor sunt echilibrat distribuite determinand dezvoltarea unor atitudini morale si sociale pozitive. Continutul stiintific este riguros macheta este atractiva si accesibila. Modelele de reusita in afaceri constituie un mod de abordare salutar a temei privind riscul si reusita in derularea unei afaceri. Studiile de caz si aplicatiile sustin activitatea de invatare dezvolta creativitatea elevilor solicitand niveluri diferite de performanta.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a de Cristiana Mateiciuc în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Educatie antreprenoriala. Manual clasa a X-a?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 12.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply