Cartea Druidul PDF » Download + Recenzie

Druidul
Druidul
Autor: Mauro Raccasi
Categorie: Fictiune » Literatura contemporana

Informații despre Druidul

Druidul este marca personala a lui Raccasi pe care insusi autorul a denumit-o regula celor trei a: actiune aventura si… amor. Druidul primul volum al istoriei lui Conan Strainul ne plaseaza in iarna anului 1600 in insulele britanice. De zile in sir bate un crivat muscator si zapada a transformat lumea intr-o pustietate alba. Nici ca se puteau mai multe semne de rau augur chiar in ziua nasterii lui Conan. Si totusi acest copil abia nascut si deja orfan este destinat unor fapte epocale in fruntea neamului sau. Descendent al druizilor el este omul vestit de profetii eroul care trebuie sa gaseasca piatra mitica in care sunt sapate secrete stravechi. Doar ca pentru moment Conan nu-si cunoaste propriul destin crescand ca fiu adoptiv al lui Erin sotia alungata a capeteniei unuia dintre cele mai sangeroase triburi din Irlanda. Originile sale necunoscute il fac vulnerabil si expus la tot soiul de umiliri aducandu-i porecla Strainul. Insa gloria lui nu va intarzia sa apara iar poporul ii va cunoaste intelepciunea si puterile vestite de legenda.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Druidul de Mauro Raccasi în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Druidul?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 18.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply