Cartea Dragonul furtunii PDF » Download + Recenzie

Dragonul furtunii
Dragonul furtunii
Autor: I. J. Parker
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Dragonul furtunii

O intoarcere in timp o aventura cu banditi politicieni lipsiti de scrupule si calugari renegati: Japonia secolului al XI-lea si un erou irezistibil Sugawara Akitada. Nobil sarac si onest functionar la Ministerul Justitiei Akitada este trimis in Kazusa o indepartata provincie din est cu o misiune aproape imposibila: sa dezlege misterul disparitiei convoaielor care colectau taxele Imparatului. Prins in mijlocul unei conspiratii periculoase trebuie sa afle adevarul intr-un taram al secretelor amenintatoare.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Dragonul furtunii de I. J. Parker în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Dragonul furtunii?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.85 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply