Cartea Didactica Fizicii PDF » Download + Recenzie

Didactica Fizicii
Didactica Fizicii
Autor: Liliana Ciascai
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Didactica Fizicii

Didactica Fizicii se adreseaza tuturor celor implicati in predarea si invatarea stiintelor in general si a fizicii in particular: formatori profesori invatatori si studenti.Originalitatea acestei lucrari consta in maniera in care reuseste sa adapteze conditiilor invatamantului romanesc rezultatele celor mai recente studii si cercetari din domeniul didacticii si epistemologiei stiintelor.Profesorii si studentii vor gasi in lucrare un ghid practic pentru realizarea unor activitati didactice eficiente si cunostintele necesare pentru formarea dezvoltarea si promovarea profesionala.Formatorilor din invatamantul universitar si preuniversitar cartea le ofera teme sugestii si exemple usor de dezvoltat in cadrul activitatilor de formare.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Didactica Fizicii de Liliana Ciascai în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Didactica Fizicii?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.67 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply