Cartea Detectivi de falsuri in arta PDF » Download + Recenzie

Detectivi de falsuri in arta
Detectivi de falsuri in arta
Autor: Anna Nilsen
Categorie: Arta & Design » Forme de arta

Informații despre Detectivi de falsuri in arta

Aceasta carte face parte din colectia Enciclopedii a editurii Rao. Paznicul de la galeria de arta a orasului are o problema… Cateva dintre cele mai valoroase capodopere au fost furate si inlocuite cu falsuri bine ticluite! Acum are nevoie de niste ochi ageri ca sa le descopere. Esti in stare sa faci asta? Noi credem ca da pentru ca viitorul galeriei este in mainile tale. Contine peste 35 de tablouri din colectia National Gallery din Londra. Cuprinde informatii despre fiecare tablou plus un glosar de termeni de arta.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Detectivi de falsuri in arta de Anna Nilsen în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Detectivi de falsuri in arta?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 17.5 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply