Cartea Depresie si tentative de suicid la adolescenta PDF » Download + Recenzie

Depresie si tentative de suicid la adolescenta
Depresie si tentative de suicid la adolescenta
Autor: Daniel Marcelli
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Depresie si tentative de suicid la adolescenta

Depresia si tentativele de suicid sunt sistematic abordate in aceasta lucrare sub aspect teoretic clinic si psihopatologic evidentiindu-se legaturile dintre ele precum si evolutiile recente in tratarea lor. Pentru fiecare dintre cele doua teme autorul dezvolta o strategie unitara ce consta in identificarea evaluarea si intelegerea problemelor fiecarui pacient miza esentiala pentru tratarea lui dar si pentru deontologia profesiei de terapeut. Ingrijirea pacientului este gandita astfel dintr-o dubla perspectiva implicand atat o buna cunoastere a diverselor modalitati de tratament a avantajelor si limitelor lor cat si consilierea si mai ales in cazul adolescentului nevoia de a-i atribui acestuia un rol activ in cadrul demersului terapeutic. Cuprins: Depresia de inferioritate Depresia de abandon Ipoteze si abordari organice Conditii de mediu si evenimente de viata Identificarea tentativelor de suicid Relatia dintre tentativa de suicid si depresie Consecintele gestului suicidar Consultatii terapeutice si terapii scurte.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Depresie si tentative de suicid la adolescenta de Daniel Marcelli în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Depresie si tentative de suicid la adolescenta?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 28.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply