Cartea De la impotenta la virilitate PDF » Download + Recenzie

De la impotenta la virilitate
De la impotenta la virilitate
Autor: Deek Yang
Categorie: Lecturi motivationale » Spiritualitate

Informații despre De la impotenta la virilitate

Aceasta carte se adreseaza atat barbatilor care in prezent se confrunta cu tulburari de dinamica sexuala cat si barbatilor virili care doresc sa-si mentina sau chiar sa-si amplifice virilitatea.Informatiile oferite tin atat de medicina clasica (alopata) cat si de medicina naturista – fitoterapie dieta yang afrodiziace presopunctura masaj etc.Citind aceasta carte veti descoperi o noua viziune mult mai ampla mai complexa a modului viril de manifestare a sexualitatii masculine.Din aceasta perspectiva un barbat cu adevarat viril este acela care isi cunoaste mecanismele anatomo-fiziologice si psihologice ale aparatului sexual dar in acelasi timp este capabil sa-si dezvolte si sa-si rafineze propria sexualitate pentru ca intimitatea sexuala profunda pe care o atinge alaturi de fiinta iubita sa cuprinda atat o sexualitate sanatoasa si puternica cat si o fuziune emotionala si afectiva ampla implinitoare si chiar mai mult decat atat.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea De la impotenta la virilitate de Deek Yang în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea De la impotenta la virilitate?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 17.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply