Cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook)
Autor:
Categorie: Toate categoriile » eBooks
De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook)

E o carte despre dragoste si prietenie, dar si despre ura, frustrari, insingurare, dezamagiri si revolte de tot felul, in zbaterea autoarei de a-si gasi un loc confortabil intr-o lume tot mai aglomerata, lipsita de confort social, dar si sufletesc.„Iubirile mele nu-s sclipiri de stele in bradul de Craciun, ci muntii tacuti si rabdatori ai padurilor de brazi. Iubirile mele nu incununeaza eforturi si scheme de viata, sunt cauza, nu efectul stradaniilor mele sufletesti, sunt drumul, nu tinta, sunt chimie, nu matematica, sunt pamantul adanc, solid, viu, ciudat, din care am fost plamadita. Iubirea, pentru mine, e un semn ceresc, o intamplare neprevazuta, o bucata de timp care sta in loc. E un miracol. Iar miracolele au prostul obicei de-a fi atat de rare…“ – Alina Grozea Geamana, din mijloc de zodie. Duala, se spune. Sfasiata intre doua euri, spun eu. Autentica. Sper, contrazicand astfel prejudecatile legate de configuratia planetelor. Inginera. Printr-o conjunctura de sfarsit de ani comunisti. Editor. Printr-o neasteptata rasturnare de destin. Trista. Nu pentru ca e inteligent si la moda, ci pentru ca nu pot sa ma abtin. Cinica. Pot sa ma abtin, dar nu vreau. Sarcastica. Imi iese, cateodata, insa e un joc cu focul. Isteata. Mai degraba speculativa decat spontana. Orgolioasa. Prea mult si prea cu cine nu merita crizele mele de personalitate. Mandra. Cat sa ma umflu in pene, de multe ori, si sa ma simt nedreptatita, de tot atatea ori. Frumoasa. Spun cei care ma iubesc, si stim ca iubirea nu sta bine cu vederea. Optimista. Pana la os. Pesimista. De cate ori ma intreaba cineva. Timida. Punctuala. Luptatoare. Lenesa. La modul boem. Harnica. Atat cat sa-mi platesc facturile. Snoaba. Toleranta. Miloasa. Bogata (in visuri si iluzii). Indragostita. Vie.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook). Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.
Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook), banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Cartea de suflet au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 8.99 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook)? Este De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria eBooks. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook):
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook) PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea De ce nu-mi gasesc pe cineva. Povesti, opinii, impresii, poezii (eBook), de exemplu costa 8.99 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

Leave a Reply