Cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria
Editura: Trei
Categorie: Toate categoriile » Carti
De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria

Un pusti de-o schioapa se arunca pe jos in mijlocul magazinului; un elev de gimnaziu se plimba prin clasa in mijlocul orei; un adolescent razgaiat „n-are chef” sa invete nicio meserie. Parintilor, profesorilor sau chiar angajatorilor, peisajul le este deja familiar. Cum se face ca acesti copii au ajuns sa-i joace pe degete pe adulti si sa nu mai respecte nicio autoritate? Michael Winterhoff, psihiatru de copii, explica in ce fel abdicarea de la reperele educationale traditionale, dar si incurajarea unei relatii de „parteneriat” (de negociere) intre parinti si copii a dus la situatia in care copiii sunt complet lipsiti de acele oglindiri, limitari si indrumari vitale pentru a deprinde autocontrolul si a creste nu doar fizic, ci si emotional. Discutand tendinta parintilor de a-si proiecta neimplinirile in viata copilului, cartea ne reconduce la radacinile parentajului: copiii trebuie sa redevina copii, iar parintii trebuie sa redevina educatorii grijulii, dar fermi, de care copiii au nevoie pentru o dezvoltare armonioasa. Michael Winterhoff are un cabinet de psihiatrie pediatrica in Bonn si este specializat in tulburarile de dezvoltare ale copiilor si adolescentilor.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura Trei au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 21.0 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria? Este De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 21.0 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria:
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea De ce copiii nostri se transforma in tirani? Cum a fost abolita copilaria, de exemplu costa 21.0 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply