Cartea Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP PDF » Download + Recenzie

Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP
Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP
Autor: Marie Haddou
Categorie: Lecturi motivationale » Psihologie & Consiliere

Informații despre Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP

Increderea in sine este un atu indispensabil in fata incercarilor si dificultatilor cotidiene intr-o societate in care inving cei combativi. Ea iti ofera un sentiment de siguranta interioara indispensabil pentru a te simti bine si pentru a reusi. Cunostintele si recomandarile practice din aceasta carte bazate pe teoriile psihologice cele mai noi iti ofera urmatoarele posibilitati: sa iti exprimi mai bine ideile si sentimentele si sa actionezi in acord cu ele sa iti eliberezi mintea de gandurile care iti deformeaza perceperea realitatii si te conduc la esec sa te eliberezi de emotiile negative atat de neplacute sa transmiti sentimentul de incredere in sine si celor apropiati. Marie Haddou este psiholog clinician si coordoneaza colectia practica a Editurii Flammarion. A publicat carti de succes in domeniu traduse in mai multe limbi.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP de Marie Haddou în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Cum sa-ti intaresti increderea in tine. Editie GSP?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 17.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply