Cartea Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP) PDF » Download + Recenzie

Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP)
Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP)
Autor: Marie Haddou
Categorie: Lecturi motivationale » Dezvoltare personala

Informații despre Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP)

De ce este atat de greu sa spui nu? Teama ca vei fi perceput ca un individ agresiv ca vei fi respins dorinta de a nu-i dezamagi pe cei pe care ii iubesti toate par sa stea la originea acestei forme speciale de autocenzura. Multi dintre noi am trait deja si mai traim si acum experiente de acest fel si anume sentimentul ca ne este foarte greu sa refuzam propuneri altminteri contrare dorintelor noastre aspiratiilor noastre profunde intereselor noastre si acest lucru se intampla si atunci cand este vorba despre cumpararea unui obiect inutil sau despre tunsoarea nefericita cu care ne trezim intr-o buna zi dar poate merge si pana la controlul vietii noastre intime de catre copiii parintii prietenii sau sefii nostri.In cazurile extreme neputinta de a spune nu se dovedeste a fi deosebit de periculoasa: un alcoolic care nu poate refuza un pahar isi risca nu numai sanatatea ci si viata. Desi de cele mai multe ori incapacitatea noastra de a spune nu se manifesta in situatii aparent mai putin dramatice efectele ei nu sunt adeseori mai putin triste insa in mod indirect…Putinta de a spune nu ii permite individului sa se consolideze si sa-si afirme independenta si autenticitatea. Va putea fi astfel el insusi si deopotriva activ fara a-l distruge sau rani in felul acesta pe celalalt. Relatiile umane se vor simplifica mult in toate domeniile vietii curente chiar daca traim intr-o societate marcata de disconfort stres lipsa de comunicare si de intelegere.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP) de Marie Haddou în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Cum sa spui nu acasa la serviciu prietenilor in viata de zi cu zi (Seria GSP)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply