Cartea Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a PDF » Download + Recenzie

Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a
Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a
Autor: Costel Chites
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a

Lucrarea publicata la editura Corint contine trei capitole algebra geometrie si note matematice subiecte date la concursuri olimpiada de matematica si testarea nationala precum si indicatii si raspunsuri la exercitiile si problemele din volum. In prezenta lucrare autorii si-au propus sa prezinte notiuni de matematica aflate in concordanta cu programa scolara teme suplimentare pentru pregatirea concursurilor si a olimpiadelor scolare si note matematice reprezentand aspecte care pot constitui suportul unui curs de extindere sau de optional. Prin aceasta lucrare autorii au intentionat diminuarea socului trecerii din invatamantul matematic gimnazial in cel liceal tinand cont si de necesitatea unor cunostinte de mate matica utile pentru abordarea cu succes a altor discipline cum ar fi: chimia fizica biologia informatica istoria geografia.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a de Costel Chites în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Complemente de matematica pentru clasa a VIII-a?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.25 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply