Cartea Cocoa Beach, Paperback PDF » Unde O Găsesc? Este Gratuită? Dacă nu, cât costă?

Cocoa Beach, Paperback
Editura: HarperLuxe
Categorie: Toate categoriile » Carti
Cocoa Beach, Paperback pdf pret librarie elefant oferta

Informații despre Cocoa Beach, Paperback

The New York Times bestselling author of A Certain Age transports readers to sunny Florida in this lush and enthralling historical novel–an enchanting blend of love, suspense, betrayal, and redemption set among the rumrunners and scoundrels of Prohibition-era Cocoa Beach. Burdened by a dark family secret, Virginia Fortescue flees her oppressive home in New York City for the battlefields of World War I France. While an ambulance driver for the Red Cross, she meets a charismatic British army surgeon whose persistent charm opens her heart to the possibility of love. As the war rages, Virginia falls into a passionate affair with the dashing Captain Simon Fitzwilliam, only to discover that his past has its own dark secrets–secrets that will damage their eventual marriage and propel her back across the Atlantic to the sister and father she left behind. Five years later, in the early days of Prohibition, the newly widowed Virginia Fitzwilliam arrives in the tropical boomtown of Cocoa Beach, Florida, to settle her husband’s estate. Despite the evidence, Virginia does not believe Simon perished in the fire that destroyed the seaside home he built for her and their young daughter. Separated from her husband since the early days of their marriage, the headstrong Virginia plans to uncover the truth, for the sake of the daughter Simon never met. Simon’s brother and sister welcome her with open arms and introduce her to a dazzling new world of citrus groves, white beaches, bootleggers, and Prohibition agents. But Virginia senses a predatory presence lurking beneath the irresistible, hedonistic surface of this coastal oasis. The more she learns about Simon and his mysterious business interests, the more she fears that the dangers that surrounded Simon now threaten her and their daughter’s life as well.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment. Nu am avut timp sa verific manual toate cartile si disponibilitatea lor in format pdf, de aceea va rog sa verificati voi, folosind motorul de cautare intern din siteul de mai sus. Linkul de mai sus duce catre siteul unde am gasit cartea Cocoa Beach, Paperback. Va rog, verificati voi, disponibilitatea ei in formatul pdf, ebook sau alt format pe care-l doriti.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cocoa Beach, Paperback de în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!! Nu mai amintesc partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria este ilegala.

Verifică oferta de astăzi si vezi un preț bun

Mi-as dori foarte mult sa existe si la noi (la noi ca natie ma refer) acel sentiment de multumire sufleteasca pe care-l avem cand platim pentru lucruri care ne sunt de folos si pentru care cineva a depus un efort foarte mare. Daca luam ca exemplu cartea Cocoa Beach, Paperback, banuiesc ca destul de evident faptul ca atat autorul cat si editura HarperLuxe au depus eforturi si au investit timp pentru ca noi sa avem acces la aceasta carte. Pretul de 114.33 lei cat costa in acest moment cartea, mi se pare unul avantajos 🙂

Cât costă cartea Cocoa Beach, Paperback? Este Cocoa Beach, Paperback pdf?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 114.33 in libraria online elefant.ro.
Nota: stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in cautarea cartii Cocoa Beach, Paperback in pdf. In acest moment, am gasit acest titlu pentru tine in categoria Carti. Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit a.i sa puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.
Recomandari pentru achizitia cartii Cocoa Beach, Paperback:
In speranta ca v-am descurajat (la modul cel mai benefic posibil) sa va mai doriti sa cautati cartea Cocoa Beach, Paperback PDF si a o luati gratuit de pe Internet, am sa va prezint in continuare un site foarte cunoscut de unde puteti cumpara cartea la un pret foarte bun. Siteul se numeste Elefant (sunt sigura ca ati auzit de aceasta librarie online) iar cateva din avantajele pe care le ofera si pentru care ii recomand sunt:
  1. preturi foarte avantajoase si livrare gratuita in cele mai multe orase din tara unde au deschis centre. Cartea Cocoa Beach, Paperback, de exemplu costa 114.33 de lei, ceea ce dupa cum am spus si mai sus, e un pret excelent, mult mai mic decat in librariile clasice.
  2. se poate face retur in cazul in care va dati seama ca ati facut o greseala de orice fel.
  3. periodic sunt oferte foarte avantajoase si se dau vouchere cadou. Verifica siteul sa vezi daca este vreun voucher disponibil.

De asemenea, daca o gasiti in alte parti la preturi mai avantajoase, imi puteti trimite un mail sau scrie aici in comentarii sa adaug si oferta gasita de voi.

Leave a Reply