Cartea Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara) PDF » Download + Recenzie

Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara)
Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara)
Autor: Eugenia Glodariu
Categorie: Arta & Design » Forme de arta

Informații despre Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara)

Orasul de pe Somesul Mic atrage printr-un specific aparte izvorat din amestecul pitoresc de culturi si confesiuni sedimentate de secole in aceste locuri.Despre autor: Eugenia Glodariu s-a nascut la Sibiu in 1940 si a absolvit Facultatea de Istorie si Filosofie a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Doctor in istorie la aceeasi universitate. Din 1963 a lucrat in cadrul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca. Activitatea sa de cercetare stiintifica focalizeaza cateva momente-cheie ale Romaniei moderne si ale Monarhiei Habsburgice. Autoare a peste 60 de studii publicate in volume originale volume colective si reviste de specialitate.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara) de Eugenia Glodariu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 72.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply