Cartea Cismigiu et Comp. PDF » Download + Recenzie

Cismigiu et Comp.
Cismigiu et Comp.
Autor: Grigore Bajenaru
Categorie: Fictiune » Literatura romana

Informații despre Cismigiu et Comp.

In romanul Buna dimineata baieti ! Grigore Bajenaru surprinde si creioneaza cu maiestrie universul scolii romanesti in perioada interbelica din perspectiva dascalului indragostit de meseria sa. Romanul este autobiografic autorul povestind intamplari care i-au marcat cariera de dascal si l-au format ca om. Oameni obisnuiti personalitati (Iacob Negruzzi Liviu Rebreanu Camil Petrescu) imprejurari deosebite dar si intamplari cotidiene toate se constituie intr-o imagine realista pe alocuri sentimentala a unei parti a societatii romanesti interbelice. Chiar daca multe s-au schimbat de atunci cititorul de azi va regasi in paginile romanului valori morale perene: omenia responsabilitatea dragostea pasiunea pentru profesie etc.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cismigiu et Comp. de Grigore Bajenaru în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Cismigiu et Comp.?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 11.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply