Cartea Cele mai frumoase povesti – DVD nr. 22 – Frumoasa din padurea adormita PDF » Download + Recenzie

Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 22 - Frumoasa din padurea adormita
Cele mai frumoase povesti – DVD nr. 22 – Frumoasa din padurea adormita
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Povesti & Povestiri

Informații despre Cele mai frumoase povesti – DVD nr. 22 – Frumoasa din padurea adormita

O colectie magica de povesti pe DVD. Patrunde in lumea fantastica a printilor si printeselor a magilor si a animalelor vorbitoare. Cele mai frumoase povesti clasice se regasesc acum intr-o noua colectie de la Erc Press. Pachetul contine cartea cu povestea in imagini si textul adaptat si DVD-ul cu desenul animat. Nu rata aceasta colectie multasteptata ce cuprinde 26 de titluri si vei avea ocazia sa patrunzi in minunata lume a povestilor a magiei!

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Cele mai frumoase povesti – DVD nr. 22 – Frumoasa din padurea adormita de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Cele mai frumoase povesti – DVD nr. 22 – Frumoasa din padurea adormita?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 5.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply