Cartea Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte PDF » Download + Recenzie

Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte
Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte
Autor: Arhimandrit Serafim Alexi
Categorie: Religie & Spiritualitate » Spiritualitate

Informații despre Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte

Moartea reprezinta un moment crucial din viata omului: pentru unii inseamna sfarsitul pentru altii o trecere. Parintele Serafim Alexiev deschide inaintea ochilor cititorului aceasta poarta de trecere care este moartea si ii infatiseaza ceea ce urmeaza din acel moment si pana in cea de-a patruzecea zi cand are loc judecata particulara. Ca intotdeauna demersul sau este profund fara a fi plictisitor de lung si se bazeaza pe Sfanta Scriptura Traditie Vietile sfintilor scrierile Sfintilor Parinti din vechime dar si pe exemplul unor sfinti mai noi ba chiar pe intamplari din viata unor oameni obisnuiti. Multe intrebari legate de judecata particulara isi gasesc raspunsul in randurile cartii. Legatura intre vii si adormiti devine o comuniune a dragostei realizata prin rugaciune: sfintii mijlocesc pentru cei vii iar cei vii se roaga pentru iertarea pacatelor celor dragi ai lor care au adormit. Departe de a fi ineficiente sau chiar inutile rugaciunile si faptele de milostenie savarsite pentru cei raposati au o importanta deosebita in cele patruzeci de zile de dupa moartea lor.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte de Arhimandrit Serafim Alexi în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Ce se intampla cu sufletul din ceasul mortii pana in ziua a 40-a. Viata de dupa moarte?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 10.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply