Cartea Calea ZEN: Calea paradoxului PDF » Download + Recenzie

Calea ZEN: Calea paradoxului
Calea ZEN: Calea paradoxului
Autor: [Fara autor]
Categorie: Lecturi motivationale » Spiritualitate

Informații despre Calea ZEN: Calea paradoxului

Viitorul umanitatii nu poate decat sa se apropie de viziunea zen caci intaalnirea dintre Orient si Occident nu se poate produce decat printr-un fenomen de talia zenului deopotriva pamantesc si celest. Culmea ironiei face ca zenul sa nu fie interesat nici de trecut nici de viitor. El nu este interesat decat de prezent. Poate tocmai acest lucru face ca miracolul sa devina posibil caci puterea de legatura intre trecut si viitor este chiar prezentul. – OshoIn cartea Calea Zen Osho sugereaza ca zenul ar fi puntea de legatura intre Orient si Occident intre stiinta si religie. Fara stiinta – spune Osho – Orientul a pierdut foarte mult. Fara meditatie Occidentul a pierdut la fel de mult. Eu incerc sa unesc Orientul si Occidentul caci numai impreuna vor putea da ele nastere unui tot unitar. Osho il incurajeaza pe cititor sa renunte la cunoasterea sa acumulata de o viata sa renunte la tensiunile fizice emotionale si mentale sa se relaxeze ascultand discursul sau extraordinar si sa devina astfel receptiv la momentul prezent si la potentialul dinlauntrul sau.La un deceniu dupa moartea sa Osho este recunoscut la scara universala ca unul dintre cei mai importanti ghizi spirituali ai secolului XX. Osho este pe cat de indraznet pe atat de imprevizibil – un mistic nonconformist incorect din punct de vedere spirituala ca sa il citam chiar pe el. Scopul prolificelor sale invataturi este acela de a crea un om nou eliberat de ideologiile doctrinele si dogmele depasite.Intreaga sa opera reflecta capacitatea sa unica de a intrega spiritualitatea orientala cu gandirea stiintifica occidentala.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Calea ZEN: Calea paradoxului de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Calea ZEN: Calea paradoxului?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 15.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply