Cartea Blandetea dragonului PDF » Download + Recenzie

Blandetea dragonului
Blandetea dragonului
Autor: Ignacio Martinez de Pison
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre Blandetea dragonului

Romanul Blandetea dragonului (1989) e construit pe dialectica realitate-imaginatie. Miguel un adolescent foarte bolnav isi petrece convalescenta citind si retraind miturile copilariei. In casa bunicilor el isi creeaza o alta realitate magica si hiperbolica pe care insa trebuie sa o paraseasca fortat de realitatea cotidiana mereu nelinistitoare. Aproape toate cartile autorului sunt expresia unei fantezii debordante. In acest sens criticul iberic Amalia Iglesias observa ca Martinez de Pison este un mincinos de profesie care construieste minciuni capabile sa se confunde in mintea cititorului cu realitatea.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Blandetea dragonului de Ignacio Martinez de Pison în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Blandetea dragonului?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 4.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply