Cartea Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014 PDF » Download + Recenzie

Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014
Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014
Autor: Gabriel Corneanu
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Clasa a XII-a

Informații despre Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014

Filiera teoretica profil real specializarile matematica-informatica si stiinte ale naturii. Filiera tehnologica calificarile profesionale: tehnician ecolog si protectia calitatii mediului tehnician agromontan tehnician hidro-meteorolog tehnician veterinar tehnician analize produse alimentare tehnician in silvicultura si exploatari forestiere tehnician veterinar pentru animale de companie tehnician in industria alimentara tehnician in agricultura tehnician in agroturism.Filiera vocationala profil sportiv (toate specializarile) profil artistic specializarea coregrafie.Se aplica si la clasa a XII-a filiera tehnologica ruta progresiva de calificare profesionala.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014 de Gabriel Corneanu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Biologie. Manual pentru clasa a XII-a. Editia 2014?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 13.25 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply