Cartea Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV PDF » Download + Recenzie

Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV
Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV
Autor: Niculina Ilarion
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV

Lucrarea reuneste o serie de texte literare romanesti menite sa-i determine pe micutii cititori sa-si indrepte atentia cu dragoste si incredere spre cunoasterea creatiilor de referinta ale literaturii romane.Atent selectionate operele cuprinse in prezenta antologie – de la creatii populare care redau firea plina de intelepciune a poporului roman la operele unor autori consacrati (I. Slavici I. Creanga M. Eminescu s.a.) – sunt cele recomandate spre studiu de programele scolare pentru clasele III-IV.Numeroasele sarcini de lucru prezente la sfarsitul fiecarei opere ce ii permit elevului sa-si exerseze si sa-si fixeze cunostintele dobandite in urma lecturii textului precum si fisele biografice destinate fiecarui autor reprezinta cateva dintre elementele inedite ale acestei antologii.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV de Niculina Ilarion în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Antologie de texte literare romanesti pentru clasele III-IV?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 14.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply