Cartea Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza PDF » Download + Recenzie

Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza
Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza
Autor: Grigoras Ioana
Categorie: Carti de specialitate » Medicina

Informații despre Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza

Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza Din cuprins: Capitolul 1. Resuscitarea cardio-respiratorie Capitolul 2. Anestezia Capitolul 3. Insuficienta respiratorie Capitolul 4. Socul Capitolul 5. Insuficienta renala acuta Capitolul 6. Tulburarile echilibrului hidro-electrolitic Capitolul 7. Tulburarile echilibrului acido-bazic Tratatele de specialitate dedicate fie anesteziei fie terapiei intensivedescurajeaza prin volum si detalii. Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza incearca sa ofere o baza de intelegere teoretica a anesteziei si o baza teoretica si practica de abord al problemelor de terapie intensiva. El se adreseaza atit studentilor care doresc sa-si completeze informatiile dobandite la curs sau la lucrari practice cat si rezidentilor care au nevoie pentru studiul aprofundat de o baza logica si clara. Poate si alte categorii de medici (anestezisti sau poate chirurgi indraznesc sa sper…) vor gasi aici raspunsuri la intrebari de actualitate privind pacientul critic. Cartea de fata scrisa cu bucurie si durere este rodul impletirii experientei la patul bolnavului (sau la masa de operatie…) cu tendintele cele mai noi ale practicii medicale Supravietuirea in cazul opririi cardiace bruste depinde in cea mai mare masura de prezenta unui salvator antrenat diponibil imediat dornic sa ajute si dotat pentru interventia imediata. 2005 AHA Guidelines for CPR and ECC In afara de precocitatea si continuitatea actiunii de resuscitare mai exista un factor ce influenteaza major succesul acesteia. Este vorba de capacitatea si hotararea resuscitatorului de a efectua nu numai precoce dar si corect cu eficacitate maxima resuscitarea. Constientizarea faptului ca supravietuirea unei alte persoane depinde in acele momente numai de propriile abilitati nevoia de a rememora rapid pasii necesari si nu in ultimul rind efortul fizic implicat fac din resuscitare un moment de intensa incordare psihica si fizica. Este necesara multa hotarare calm si mobilizarea tuturor fortelor pentru a actiona corect. Acest lucru poate fi asigurat prin insusirea unor cunostinte teoretice corecte si complete dar si prin antrenamentul practic pe manechin al resuscitatorului.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza de Grigoras Ioana în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 58.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply