Cartea Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant PDF » Download + Recenzie

Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant
Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant
Autor: Florea Voiculescu
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant

Cu o conceptie unitara fundamentata stiintific pe date foarte recente analiza vizeaza tipologia nevoilor de educatie oferind un raspuns cerintelor reale ale descentralizarii scolare care se infaptuieste la ora actuala. Focalizeaza atentia pe problematica identificarii nevoilor autentice ale educatiei ale scolii propunand solutii de atragere de resurse financiare suplimentare modalitati de modelare a atitudinilor si comportamentelor manageriale de formare a competentelor manageriale.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant de Florea Voiculescu în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Analiza resurse-nevoi si managementul strategic in invatamant?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply