Cartea Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD) PDF » Download + Recenzie

Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD)
Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD)
Autor: [Fara autor]
Categorie: Carti pentru copii » Grupe de varsta

Informații despre Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD)

Alba ca Zapada si cei 7 pitici isteti te invita la un joc amuzant si distractiv. Toti copiii se vor bucura sa raspunda Ghicitorilor din oglinda sa caute comorile ascunse in mina sa-si creeze proprii pitici sa coloreze sau sa se joace cu borcanelele de dulceata delicioasa. Vei avea posibilitatea sa iti testezi reflexele in timpul jocului Dulceata sa arati ce memorie excelenta ai dar si ca posezi abilitati artistice atunci cand iti vei compune propiile cantece acompaniat fiind de toti prietenii tai din padure. Vei putea de asemenea sa prepari un elixir al caror efecte vor fi intr-adevar surprinzatoare. Dar ce e cel mai important e ca vei fi introdus in lumea minunata a basmelor si vei experimenta aventuri greu de uitat!

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD) de [Fara autor] în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Alba ca Zapada si cei sapte pitici (cu CD)?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 9.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply