Cartea Aer in iarba PDF » Download + Recenzie

Aer in iarba
Aer in iarba
Autor: Mihai Vieru
Categorie: Fictiune » Poezie

Informații despre Aer in iarba

Aer in iarba este o poezie a ciclicitatii. Anotimpuri si anotimpuri ale inimii. Toposuri si locasuri ale refugiului in bucurii simple. Regenerarea prin elemente gasite in colturile altor inimi. O poezie filmica. O dinamica cinematica a cuvintelor si a surprizelor prinse de suflet si redate in pixelii colorati ai fericirilor neasteptate. Aer in iarba este si in note de mare si in primavara la cheie un ciclu care mimeaza numai aparent dicteul automat. Aer in iarba este momentul cand treci pe strada si scapi de lume este spatiul gol dintre cuvintele care isi rostesc viata ca sa dea propulsie maxima.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Aer in iarba de Mihai Vieru în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Aer in iarba?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 8.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply