Cartea Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii? PDF » Download + Recenzie

Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii?
Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii?
Autor: John. J. Mearsheimer
Categorie: Carti de specialitate » Stiinte Umaniste

Informații despre Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii?

Aceasta carte face parte din colectia Stiinte politice a editurii Antet. Autorul Tragediei politicii de forta si al bestsellerului Lobby-ul israelian si politica externa a Statelor Unite ofera prima analiza sistematica a minciunii ca instrument al politicii de stat. In buna traditie a realismului el sustine ca liderii se situeaza deasupra ordinii morale obisnuite raspandind neadevaruri in interesul strategic al unor ratiuni de stat greu accesibile muritorilor de rand.Sub aparenta ratiunii de stat liderii sunt mult mai inclinati sa-si minta concetatenii provocand uneori consecinte dezastruoase.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii? de John. J. Mearsheimer în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Adevarul despre minciunile din politica internationala. De ce mint liderii??

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 12.99 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply