Cartea Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II PDF » Download + Recenzie

Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II
Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II
Autor: Radu Alina
Categorie: Manuale & Auxiliare scolare » Auxiliare scolare

Informații despre Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II

Prezenta lucrare este realizata in conformitate cu programele scolare in vigoare si sprijina insusirea citit-scrisului la clasa I printr-o serie de exercitii care vizeaza: consolidarea folosirii corecte a literelor invatate in semestrul I recunoasterea literelor mici si mari de mana nou-invatate trasarea corecta din punct de vedere grafic a literelor nou-invatate si a legaturilor dintre ele (p P v V d D g G ş Ş b B j J s.a.m.d.) scrierea de silabe cuvinte si propozitii cu literele nou-invatate scrierea corecta a cuvintelor care contin grupurile de litere ce ci ge gi che chi ghe ghi consolidarea celor invatate prin secvente recapitulative si teste de evaluare sumativa. De asemenea caietul contine un poster cu grupurile de litere.

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II de Radu Alina în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea Abecedar. Caiet Special Pentru Clasa I Semestrul II?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 7.7 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply