Cartea A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1 PDF » Download + Recenzie

A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1
A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1
Autor: Kami Garcia
Categorie: Fictiune » Literatura de divertisment

Informații despre A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1

Nu existau surprize in Gatlin County. Eram practic in mijlocul tarii nicaieri. Cel putin asa credeam. Ce tare ma inselam! Exista un blestem. Exista o fata. Si in final va exista si un mormant. Dragoste inca din prima clipa… Inca inainte sa o fi zarit pentru prima data ea i-a bantuit visele: Lena fata cea noua de la scoala lui Ethan. Lena fata cu parul negru si ochi verzi Lena cea care locuieste in Ravenwood vechea plantatie pe care toti cei din Gatlin o ocolesc toti cu exceptia lui Ethan. Lena de care Ethan se va indragosti fara scapare. Dar Lena este urmarita de un blestem pe care ea incearca sa il ascunda cu orice chip. Ea este o Caster provine dintr-o familie de vrajitoare si la a saisprezecea aniversare ea va fi chemata. Atunci se va decide daca ea va fi o vrajitoare a luminii sau o vrajitoare a intunericului… Ethan stie ca nu are de ales lui ii este scris sa o iubeasca pe Lena pe vecie. Dar va putea ea sa-i ramana alaturi indiferent carei parti ii va apartine?

Notă informativă: este posibil să fie nevoie să dai un search dupa numele cartii + ebook sau pdf pentru a vedea dacă varianta digitală este disponibilă în acest moment.

Recomandări:

Chiar dacă ai găsit cartea A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1 de Kami Garcia în format pdf sau epub la download pe internet pe vreun site sau torrent, iti recomand să dai dai dovadă de respect față de autori și să o cumperi. O carte costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera!!!

Cât costă cartea A 16-a luna Cronicile Casterilor Vol. 1?

Dacă v-ați hotarât și vreți să o cumparați, în acest moment, cel mai bun preț pe care l-am gasit eu pentru cartea este 21.5 in libraria online elefant.ro

Leave a Reply